Start med at hakke smør og mel sammen i en skål.
Tilsæt sukker og piskefløde og rør så godt sammen, som du kan, før du med de bare hænder masserer smørklumperne ud og samler dejen. Undgå at arbejde for meget og for længe med dejen, da den så vil holde op med at hænge sammen!
Flyt dejen over i en frysepose, som lægges på køl en lille halv time
Skær dejen i 2 dele og udrul på et meldrysset bord til ca. 4 mm tykkelse. Udstik med runde forme og drys med sukker. Fjern dejresterne og rul forsigtigt kagerullen over de runde forme, så de bliver ovale. Pas på de ikke bliver for tynde!
TIP! Læg mørdejen mellem 2 stykker bagepapir, så bliver udrulningen meget nemmere!
Flyt de ovale kager over på en bageplade med bagepapir og gentag med den anden portion, således du sikrer det samme antal kager i anden omgang.
Bag kagerne ved 220 grader i en varmluftsovn i 7-8 minutter. Hold dog øje med dem, de skal blive gyldne og ikke mørke!