Hak dit løg fint og steg det i olie, tomatpure og karrypasta til det er glasagtigt.
Skær imens pølserne ud i mindre stykker på en fingers bredde og skræl kartoflerne og skær dem i tern på samme størrelse som pølserne
Når løgene er glasagtige skrues ned for varmen og pølserne brunes under omrøring, så løgene ikke brænder på.
Efter et par minutter tilsættes kartofler og kokosmælk, som vendes med grydens indhold.
Skræl gulerødderne og skær dem i store tern som tilsættes retten.
Rør rundt engang imellem og lad den ellers simre færdig under grydelåg. Sørg for at der ikke mangler væske ved at holde låget på og skrue ned for varmen. Tilsæt lidt ekstra kokosmælk, hvis du synes retten tørrer ind.
Når kartoflerne er møre tages låget af og retten får lov at fordampe væske nok til at saucen samler sig til en cremet konsistens og er klar til servering.
Keyword børnevenlige retter, familiemad, nem aftensmad, opskrift spicy svensk pølseret, opskrift svensk pølseret, svensk pølseret