Go Back

Sunde, veganske morgenmadsmuffins med blåbær

Ret Morgenmad, snacks
Antal 12 stk
Kalorier 162 kcal

Ingredienser
  

  • 220 gram bananer, meget modne
  • 70 gram juicy dadler
  • 2 dl mandelmælk eller anden mælk
  • 1/2 tsk vanillepulver
  • 160 gram havregryn
  • 70 gram mandler
  • 55 gram hampefrø
  • 1 spsk kokossukker
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/4 dl citronsaft
  • 70 gram blåbær evt frosne
  • 10 gram kokosolie

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Blend havregrynen til mel og gør det samme med mandlerne. (Du kan også bruge 3 3/4 dl havremel og 3/4 dl mandelmel)
  • I en foodprocessor blendes bananer, dadler, mælk og vanillepulver
  • Bland bagepulver, kokossukker, salt, natron og citronsaft i de to melblandinger og tilføj det så til foodprocessoren og kør den til det er samlet til en dej
  • Med en ske vendes hampefrø og blåbær i dejen, som nu fordeles i 12 muffinsforme smurt med lidt kokosolie
  • Bag dem ved 180 grader i ca. 25 minutter, men hold endelig øje med dem. Der er forskel fra ovn til ovn, så stik en pind i midten, når de er gyldne på toppen, for at se om de er klæge. Er de det, så give dem 5 minutter mere
Keyword muffins sunde, opskrift morgenmadsmuffins, sund kage, sund morgenmad, veganske morgenmadsmuffins